Om os

Maritimo PS

Online salg af bådudstyr til prismatch. 

Vi sælger udelukkende varer via online salg og har derfor ingen fysisk butik eller besøgsadresse. Du er altid meget velkommen til, at kontakte os på email eller telefon. 

Administration: (ej besøgsadresse)

Frederikskaj 2D
2450 København SV
Tlf: (+45) 71 99 88 30
Email: kontakt@maritimo.dk
CVR: 26950864 

Lager: (ej besøgsadresse)

A. C. Meyers Vænge 138
2450 København SV

Vision

Online salg af bådudstyr til danske fritidssejlere.

Vi ønsker at være særligt unikke på:

Tilgængelighed 

Maritimo.dk er åben 24/7 - 365 dage om året og har en driftstabilitet tæt på 100%. 

Vejledning

Vi har fokus på at give dig markedets bedste vejledning i, hvilket produkt du skal vælge. Vi producerer løbende en række produkt- og kategorivideoer der skal hjælpe dig på vej til, at træffe den rigtige købsbeslutning. 

Service

Såfremt du har brug ekstra hjælp til at vælge det rigtige produkt, ønsker at gøre brug af vores 365 dages returret eller måske noget helt 3. - så er vores kundeservice klar til, at give dig den bedste oplevelse. Benyt kontaktformular i menuen Kundeservice.

Pris

Vi giver dig sikkerhed for, at du altid gør den bedste handel hos os - derfor tilbyder vi prisgaranti på alle vore produkter. Hvis du kan finde den samme vare billigere i en anden webshop, matcher vi prisen. Læs mere under Prismatch.

 

Hvem er vi

Maritimo er stiftet af Jon Henriksen i 2019 og vi satte kurs mod online salg første gang den 01.03.2020. 

Jon har en baggrund indenfor forretningsudvikling/projektledelse af hjemmesidekoncepter og andre software produkter. Er derudover en habil fritidssejler i sin gamle Albin Vega fra 1974. Sommerferien bruger han gerne på togter ud i det danske ørige eller svenske skærgårde. 

Filip styrer vores økonomi og logistik med hård hånd. Sikrer i praksis, blandt andet processerne fra kunde-bestilling til kunde-levering.

Henriette Lemonidis fra Create CPH er fast tilknyttet maritimo og har ansvaret for udvikling af brand, identitet, design og produktkategorier. Læs mere om Henriette og Create CPH her.