Retur eller ombytning

365 dages retur- og bytteret

Såfremt varen fremstår 100 % som ny i original emballage og i ubeskadiget stand kan du returnere eller bytte varen indtil 365 dage efter leveringen.

Dog gælder det at de første 30 dage kan du få hele købets størrelse refunderet eller ombytning, mens det fra dag 30 til dag 365 kun er muligt at få ombyttet eller tilgodebevis. 

Ved returnering står kunden selv for at dække omkostningerne til forsendelsen. Vælger kunden at få ombyttet varen til samme vare i en anden farve, så betaler vi omkostningerne til forsendelse fra os til kunden.

Hvis vi vurderer, at varen lugter af røg, mados, mug, er fugtig eller på anden måde har taget skade, kan vi ikke tage den retur. Hvis kunden ønsker varen tilbage, skal kunden selv betale for returnering af varen.

Returretten berører ikke kundens lovbestemte ret til at fortryde købet. Se nedenfor.

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 30 efter leveringen og være os i hænde seneste 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail kontakt@maritimo.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Maritimo at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Maritimo i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Maritimo dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Maritimo
Frederikskaj 2D
2450 København SV
Mail: kontakt@maritimo.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.