Viser 1–12 af 81 resultater

Bådtrailer

Hvis du er på udkig efter en bådtrailer, er du kommet til det helt rigtige sted. Uagtet, om du skal bruge en ny bådtrailer til en gummibåd, en lille jolle eller den store lystyacht, kan du her på siden finde et stort udvalg af bådtrailere. Du finder primært bådtrailere fra danske Variant & Brenderup.

Når du er på udkig efter en bådtrailer, er det vigtigt at du finder en i den rigtige størrelse. Når vi snakker størrelse på bådtrailer, er der 3 vigtige parametre at tage højde for; Totalvægt, lasteevne og størrelsen på din båd.


Bådtrailer totalvægt & lasteevne

Det er vigtigt at du ikke kører med overvægt på din bådtrailer - men naturligvis også at du ikke trækker en større trailer end du må. For at tjekke om du må køre med en given trailer, kan du f.eks. tjekke her, om du må køre med den, med dit kørekort og din bil. Har du ikke en nummerplade på traileren endnu, kan du blot indtaste oplysningerne.

Når du ved at du må køre med en bådtrailer, med den angivne totalvægt, er det vigtigt at du sikrer at du ikke kører med overlæs. Husk når du beregner vægten på din båd, at der er mange faktorer der spiller ind på vægten; Vand, brændstof, grej og meget andet.